Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Netezők buktatták le a kutyakínzót

2014. október 31. - Go Vegan

Ide kattintva érhető el a cikk

Szemétség a köbön - egyszerűen nem lehet mit mondani erre a történetre.

Megunta a kutyát a rohadék és nem tudta, hogy szabaduljon meg tőle. Megfojtani, lelőni, agyonütni nem akarta, mert ezek gyáva férgek, a kajájukhoz is a hentessel végeztetik el a mocskos munkát, nem bírják a vér látványát. Így maradt az, hogy a kocsi mögé kötötte szerencsétlen kutyát és elindult vele, hogy majd úgy meghal.

Gondoljunk bele abba, hogy szegény állat nem is tudta, hogy ez a kivégzésének napja, nyugodtan odament a gazdájával (!) a kocsihoz, megvárta míg odaköti a rohadék, aztán amikor elindult a kocsi egy ideig még futott vele, de ahogy gyorsított már nem bírta, hanem hasra esett, és a beton véresre szaggatta a testét, ahogy hason csúszott.

Mindezt egy városi fogalomban!

Szerencsére lefotózták az esetet és fel is vették (ez látható a cikkben is). A netezők pedig kinyomozták, ki ő - a legkevesebb, hogy minden személyes adata kikerült a netre, így mindenki megtudta, hogy mekkora szemét is ez az ember. Pláne úgy, hogy állatkínzásért Kínában senkit nem ítélhetnek el, mert nincs ilyen jellegű törvény. A büntetése mindössze a folyamatos zaklatás és a nyilvános megszégyenítés volt. Kevés!

Forrás: http://www.hir24.hu/sotet-oldal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr666818105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása