Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Újabb emlősfaj hal ki

2014. október 27. - Go Vegan

Ide kattintva érhető el a cikk

Nekem kicsit hatásvadász a cím, de ami a cikkben olvasható, az megdöbbentő.

"Pénteken elpusztult a 34 éves Suni, az északi szélesszájú orrszarvúk családjának egyik utolsó tagja, így az alfajnak már csak hat képviselőjéről tudunk világszert."

Hatról!?!?!? Megint sikerült kipusztítanunk egy nagytestű emlőst, persze a rengeteg rovar, kétéltű és hüllő mellett, akik naponta tűnnek el a Földről.

Ráadásul ez a hat példány sem együtt él, hogy esetleg hátha szaporodnának, hanem a 3 kenyai mellett 1 Csehországban (persze hogy egy állatkertben - mennyire abszurd már ez is, mit keres egy orrszarvú Prágában?), 2 pedig San Diegoban (szintén állatkertben). Így pedig évek kérdése, hogy teljesen eltűnjenek ők is.

Barbárok vagyunk, hogy nem tudjuk felfogni, hogy nem kell ide több ember, hogy ne csak szüljük ide a sok felesleges embert, hanem próbáljunk meg gondolkodni is. És akkor látnánk, hogy nem kellenek új emberek!!!

És egyébként ugyanígy kihalnak majd a tigrisek is, hiszen "a vadon élő maláj tigrisek száma 2008-ról 2013-ra a becslések szerint 500 egyedről 250-re csökkent! A legnagyobb fenyegetést a vadorzás mellett a ragadozók csökkenő életterülete jelenti Malajzia és Thaiföld trópusi esőerdeiben."

Mert csak szaporodunk, hiába nincs már kaja és nincs már víz, az emberiség száma folyamatosan nő. Minek?

Forrás: http://hvg.hu/instant_tudomany és http://index.hu/tudomany

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr666833839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása