Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Szenvedés = állatkert

2014. október 24. - Go Vegan

vad_szok_1414069130.jpg_960x720

Mekkora szemétség minden állatkert: állatokat arra kényszerítünk, hogy egész életükben az eredeti igényükhöz képest kis helyen, sőt bezárva éljenek azért, hogy mi szórakozhassunk azzal, hogy bámuljuk őket!

Be kellene zárni az összeset, hiszen semmi esély nincs arra, hogy ennyire más körülmények között megfigyelhessük az életüket, mert ahhoz a saját élőhelyükön kellene látnunk őket. És ezt rengeteg gyönyörűen felvett film el is hozza hozzánk, így egyszerűen nem értem, hogy minek kell például hóban elefántot vagy zebrát nézni, vagy a 40 fokos melegben jegesmedvét. Értelmetlen! Csak azért, hogy betehessük a jegesmedve mellé a pipát, hogy "Na, láttunk ilyet is", és ettől boldogak vagyunk.

Azt meg leszarjuk, hogy ez az állat szenved egész életében a mi hülye pipánk miatt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr686826333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása