Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Nem gyárt több angóra pulóvert a H&M

2014. október 21. - Go Vegan

Ide kattintva érhető el a cikk

Nem gyárt több angóra pulóvert a svéd H&M, miután egy videó-felvételen napvilágot láttak az angóranyulak tartásának és nyúzásának a körülményei.

Persze ment a huzavona a videó kikerülését követően, hogy az ő nyulaikat jól tartják, ezért lehet hogy mégis árulnak angóra cuccokat, de aztán óriási felháborodás lett ebből, hogy persze pont azokat nem kínozzák, amikor a többit meg igen. Így a H&M is belátta, hogy sokkal többet nyer abból, ha betiltja az angóra cuccok gyártását és forgalmazását.

És ez a lényeg, hogy egy ekkora és népszerű láncnál már nem lehet ilyesmit kapni, és az indokot olvasva is remélem sokan döntenek úgy, hogy nem akarnak részt venni abban a borzalomban, hogy a rácsos kalitkában nyuszik szőrét 3 havonta tőből kitépik, akik sokszor visítanak a nyúzástól, a szőrük levágása közben egy deszkához kötözik őket, amivel szintén nagy fájdalmat okoznak az állatoknak.

Ilyen áron minek bármilyen ruhadarab?

Forrás: http://index.hu/gazdasag

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr906808705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása