Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Szemetek vagyunk!

2014. október 12. - Go Vegan

Hogy tehetjük ezt meg állatokkal?

Persze azt mondják, hogy a tudomány nevében teszik, és azért, hogy nekünk embereknek jobb legyen. De hagyjuk már ezt, mitől lenne jobb nekünk attól, hogy csillog a hajunk, meg pirosabb lehet a szánk vagy hogy mindenféle szart tudunk magunkra kenni, amitől fiatalabbnak érezzük magunkat akkor is, amikor már szarul nézünk ki, mert megöregedtünk. Mert az idő bizony eljár mindenki felett. Mindig röhögök az öreg mamákon, meg a vén idióta pasikon, akik azt hiszik, hogy baromi jól néznek ki, és igenis fiatalnak látszanak, mert egy vagyont költenek erre, hiszen az üzletben is ezt mondják nekik. Pedig nem, az állatok viszont belehalnak ebbe az illúzió hajszolásba. És mint látjuk nap mint nap, teljesen feleslegesen.

Állítsuk már le ezt az egész felesleges dolgot, vagy kísérletezzünk olyan élőlényeken, akik ezt megérdemlik, pl. Kínában a börtönben lakók egyes csoportjait vonják be ezekbe a kísérletekbe.

Ez a szerencsétlen majom mivel érdemelte ki ezt a sorsot?

majomkísérlet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr756783325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása