Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Állatkínzók

2014. október 05. - Go Vegan

A képen látható 3 rohadék, azzal a negyedikkel együtt, aki a videó felvételt készítette az állatkínzásról, elrabolta a képen látható nyuszit Seaham-ben (Anglia) és magukkal vitték egy kis szórakozásra.

Erősen perverz módon levetkőztek, és hárman meztelenül beültek a kádba, ahol még perverzebb módon először megpróbálták leborotválni szerencsétlen nyuszit, de aztán megunták, hogy rugdos, mert próbál menekülni, úgyhogy kitörték a nyakát és kidobták az ablakon.

A nyuszi gazdái a neten találtak rá a videóra, mert ahogy ezek a seggfejek szokták, ezek is elmondhatatlanul viccesnek gondolták, amit csináltak, amit meg kell osztani, így feltöltötték a felvételt.

Ennek a megosztási kényszernek köszönhetően a rendőrség hamar elkapta őket és bíróság elé is álltak már. Az ítélet végül sajnos nem szabadságvesztés lett, hanem két idiótának és orbitális seggfejnek  (Martin Bell 20, és Frank Hudson 19 éveseknek) csak 18 hónap közmunka és 200 óra fizetetlen munka.  Annak aki kicsavarta a  nyakát, jövő héten lesz a tárgyalása.

A nyuszi családja szerint szánalmas az ítélet, ahogy szerintem is, mert ráadásul Percy (az áldozat) nemsokkal az elrablása előtt öt kisnyuszinak adott életet, így amikor elvitték, a kicsik is éhen haltak.

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2780362/Thugs-swigged-beer-tortured-stolen-pet-rabbit-bath-posted-video-online-escape-jail.html

3seggfej.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr256762181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása