Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

A legszomorúbb kép

2014. szeptember 28. - Go Vegan

A legszomorúbb kép, amit az állatkísérletekkel kapcsolatban valaha láttam.

Egy kísérletezésre használt majom a kukából kinyúlva próbál kimászni belőle, miután a tesztet követően, amikor már nem volt szükség rá, csak úgy a szemétbe hajították, hogy majd ott meghal. De neki már nem volt ereje a szabaduláshoz, ezért így, az utolsó erejével is az életbe kapaszkodva halt meg.

Sokan azt hiszik, hogy a vegánság csak egy étrend, de nem az, hanem egy életforma. Vegánként például ez ellen is "harcolok" úgy, hogy nem használok és nem veszek meg olyan terméket, amihez állatkísérleteket használtak. Először teljesen át kell alakítani az ember életét igen, rengeteg addig használt dolgot ki kell dobni a kukába és találni helyette olyat, ami erkölcsileg is elfogadható. De lehet ilyeneket találni, és hamar kiderül, hogy ezek az addig ismeretlen termékek éppen ugyanolyan jók, mint a korábbiak voltak.

Mindenkinek ezt kellene tennie, hogy állatok ne úgy haljanak meg egy kukába dobva mint a majom a képen, csak azért, hogy nekünk jobban csillogjon a hajunk. Hogy képzeljük, hogy ehhez jogunk van?

állatkísérlet_majom.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr66739543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása