Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Agárfuttatás

2014. szeptember 14. - Go Vegan

Ez is olyan, mint a súlyhúzó verseny a bull-típusú kutyáknak. Igen persze, szükségük van rá, hogy megmozgassák őket, hogy levezessék a hatalmas felgyülemlett energiájukat, de más az és más ez, ami a videóban is látható. Mert ebben versenyeztetni őket már az állatkínzás kategóriájába tartozik szerintem.

Eleve értelmetlen állatokat arra kényszeríteni, hogy amikor mi akarjuk, akkor mindent beleadva csinálják azt, amit mi akarunk azért, hogy minket szórakoztassanak. De hát ők is élvezik - jön ilyenkor az ellenvetés. Igen persze, de valószínűleg akkor élveznék a legjobban, ha akkor húzhatnának súlyt, vagy akkor futhatnának, amikor ők akarnak.

Pláne arról nem is beszélve, hogy amikor megöregednek és már nem hoznak pénzt, bevágják őket egy menhelyre, vagy egyszerűen kivégzik őket (a versenylovak pedig vágóhídra kerülnek).

Rohadékok vagyunk ezzel is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr236696029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása