Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Csirkeember

2014. augusztus 10. - Go Vegan

A Subba blogon megjelent egy bejegyzés, hogy csirkebőrbe varrva állt egy művész Londonban, amely ezzel a megjelenéssel "felhívja a figyelmet a csirkék eltárgyiasulására, hogy  már csak ketrecben nevelt árucikkek."

Örülök neki, hogy teret kapnak ezek az aktivisták is, mert senkit nem bántanak, csak ebben a fos világban próbálják gondolkodásra késztetni a teljesen elhülyült embereket. Felhívni a figyelmet arra, hogy mekkora szemetek vagyunk az állatokkal, hogy rabságra és halálra kényszerítjük őket, csak azért hogy zabálni tudjunk.

De mint látható a kommentekből senki nem érti a mondanivalóját a performansznak: "Tutira bőrdíszműves a pali.", "Annyi szépérzéke nem volt, hogy az anyag színéhez válasszon cérnát?!", "A nyári melegben nem lesz túl büdös nap végére?", "úgy gondolom, hogy csak feltűnési viszketegsége van a "művész úrnak", aztán mivel akciós volt a csirkefarhát a tacskóban.", "Sütve, fűszerezve kérem."

Persze értem én, hogy mindenki halálosan vicces akar lenni, és produkálja magát a másik ismeretlennek, de sajnos a bejegyzés szövegére és mondanivalójára senki nem reagált. Legalább egy kicsit, talán hogy, hogy tehetjük meg ezt, vagy annyit, hogy szerencsétlen tyúkok, miattunk szenvednek... De semmi ilyesmi, mennek csak a KFC-be kajálni.

csirkeember.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr856593173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.05.19. 06:58:55

Akkor is lenyúzott bőr.
süti beállítások módosítása