Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Elaltatott állatok

2014. július 19. - Go Vegan

Leadod a kutyádat, macskádat, hogy majd találnak nekik új gazdit.

Persze azt hazudod, hogy találtad valahol, hogy ne gondolják rólad a dolgozók, hogy egy rohadék szemétláda vagy. De nyugi, ők úgyis tudják, hiszen látják az állatkán, hogy érzi magát a közeledben, hogy néz rád. Rád, aki éppen most írod a halálos ítéletét, és aki semennyire nem vagy méltó egy élőlény szeretetére sem. Merthogy a talált állatokat nem lehet két hétig kiadni, hiszen jelentkezhet érte a gazdija.

De őértük nem fog, hiszen aki jelentkezhetne, éppen az vágta be őket egy cellába. Ha nem kapnak el semmiféle betegséget a két hét alatt, mehetnek gazdához. Ha nem viszik el őket, mindet megölik, mert kell a hely.

A gyilkolás után pedig egy szimpla kukába bevágják őket. Te pedig egy utolsó rohadék vagy!

Ha otthon megfojtod az is jobb neki, mert kimarad az életéből az a lelki törés, hogy kidobta az imádott ember, el kell hagynia az otthonát egy stresszes tömegszállás miatt. Ugyanúgy megölöd akkor is, amikor a hazugsággal leadod...

menhelyen_elaltatott_allatok_kutyak_macskak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr556525149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása