Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Harci kutyák

2014. április 21. - Go Vegan

bogyi_1398100926.JPG_1024x682

Nem a kutyákkal van a gond. Hanem azzal, ahogy tartják őket, hogy vadállatot nevelnek belőlük, teljesen eltorzítják szerencsétlenek személyiségét, mert ezeknek vadnak és kőkeménynek kell lenniük.

És mivel ezek "amúgy is harci kutyák" ezért borzasztó körülmények között tartják, éheztetik, ütik őket, "hiszen direkt ez szeretik", nem csoda hogy vadállatok lesznek. Pedig sok példa van arra is, hogy kedves kutyák is lehetnek, akik boldog családtagként élik le életüket, minden gond nélkül, akár gyerekek mellett is.

Nekünk nem volt ekkora szerencsénk, mert mi nem ilyenekkel találkoztunk, hanem két brutálisan tartott harci kutyával, akik megtámadták az aprócska, nagyon barátságos, mindig vidám családi kutyánkat (Bogyit) és össze-vissza harapdálták. Több ember húzta le őket szegénykéről, aki két hét hosszú és fájdalmas kínlódás után és a rengeteg orvosi segítség ellenére ma délután belehalt a sérüléseibe.

A fotó tegnap készült, az utolsó kép róla - 8 éves volt.

Nagy űrt hagyott maga után...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr416066889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RékaVegan 2017.05.09. 14:01:56

Volt egy kutyánk, Lady. Németjuhász kölyök volt, és a szülei harci kutyák voltak, egyik ismerősünk adta őt. Nagyon szerettük ,olyan aranyos volt és csaholt amikor mentünk hozzá. Aztán elkezdett felnőni, és egyszer amikor az udvaron játszottunk vele a húgommal, kijött az ajtón apu terepszínű pólóban, a kutya odarohant, és harapni kezdte a kezét. El kellet adnunk másnak, akinek ilyen kutyái vannak, azt mondta, ő megneveli. De Lady folyton elszökött, vissza kellett vinni. Aztán úgy elment, hogy az úton találták meg. Holtan. Szegény Lady fiatal volt, még a füle is kajla volt. Ez a baj az ilyen dolgokkal.

RékaVegan 2017.05.09. 14:04:16

Egyébként sajnálom a kutyádat :(
süti beállítások módosítása