Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

A nagy fogás

2014. április 16. - Go Vegan

Elképesztő, hogy mekkora mennyiségben halászunk! Ez a felfogást és a folyamatot nem úszhatjuk meg büntetlenül. Hiszen ezt az ipari mértékű halászatot már nem tudják ellensúlyozni a vizek, sorban halnak ki a fajok, egyre nehezebb lesz halat fogni. Közben meg nő az emberek száma. Az élelem mennyisége és a Föld lakóinak száma egyenes arányban kellene, hogy nőjön, erre éppen fordítottan arányos.

Durva amikor 0:40-nél előbukkan a vízből a háló, pedig akkor még nem is tudjuk, hogy mekkora lesz. 4:20-nál már világosan látszik, hogy milyen hatalmas mennyiségű halról van szó. 5:40 kihúzzák őket a hajóra, látszik, hogy a hátul levők mind meghaltak, hiszen a folyamatosan hálóba kerülők tömege agyonnyomta őket - tátott szájjal mozdulatlanul fekszenek. 7:00 elkezdik beönteni a hajó belsejébe szerencsétleneket. 10:00 látszik, hogy mennyi hal fekszik a hálón kívül, ők a halászat melléktermékei, még fel sem használják őket, teljesen feleslegesen halnak meg. A halászok rajtuk taposva pakolgatják a hálót 12:20 fuldokolva vergődnek az utolsó perceikben.

Na ezért nem eszem soha semmilyen halas ételt, miattam egy hal se kínlódjon kétségbeesett tekintettel egy hálóba csavarodva vagy egy hajó rakterébe beöntve.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr26044848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása