Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ragadozó

2014. március 13. - Go Vegan

Általános tévhit, hogy az ember ragadozó. A vegánsággal kapcsolatban ez az első és leggyakoribb reakció, hogy hogy maradunk életben állati eredetű táplálék nélkül, amikor ragadozók vagyunk. Értehető egyébként, mert sokkal jobb érzés a tigrisek és oroszlánok csapatában játszani, mint a zebrákéban vagy az őzekében.

Olyanok vagyunk, mint a tigris, erős, hatalmas, tekintélyes, legyőzhetetlen, aki elveszi, amit akar... Pedig nem, nem vagyunk ilyenek. De egyébként mi van akkor? Miért gáz az, ha növényevők vagyunk, akik valamiért rászoktatták magukat a húsra.

De miből gondoljuk, hogy nem húsevők vagyunk? A leglátványosabb bizonyíték a fogazatunk (persze más is van, de az a belső szervekben). Tessék, szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy melyikhez hasonlít a fogunk.

És ami fontos, egyáltalán nem égés a növényevőkhöz tartozni, mert például hol van egy oroszlán meg egy tigris erőben egy gorillához, de főleg egy orrszarvúhoz vagy elefánthoz képest? Na ugye...

fogazat.png

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr405858126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása