Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Szíves hal

2014. január 23. - Go Vegan

Utálom azokat a barmokat, akik élőlényeket festenek be.

Ilyen pl. a kék színű rózsa, ami igazából egy fehér rózsa, csak festékbe állítják és felszívja a kék színt. No komment.

Viszont akik állatokat festenek meg, azok még nagyobb rohadékok, hiszen az állatok ettől szenvednek, fáj nekik, ahogy a tűt beledöfködik a testükbe.

Üvegsügereket szoktak Ázsiában (főleg Szingapúrban) neon színűre festeni, zöld, narancssárga stb. Persze ez a festés kiürül a szervezetből egy idő után. És mi lesz utána a a hallal? Az idióta vásárló kidobja, hogy nem is színes?

De a lenti 2 kép mindenen túl megy, ezek tetovált(!) halak. A tetkóval nincs baj, ha az ember magára csináltatja, mert bevállalja, ami ezzel jár, de erőszakkal tetoválni bunkóság, jelen esetben állatkínzás.

Természetesen ezek is Szingapúrból érkeznek. Borzalmasan az egész, viszont az üzlet tulajdonosai szerint (ami a New York állami Williamsville-ben található), akik a világon először árusítják ezeket, ez arra jó, hogy a gyerekek majd szívesebben tartanak állatot, ami gondoskodásra neveli őket.

Barmok, arra nem gondolnak, hogy inkább arra neveli őket, hogy az embernek joga van még arra is, hogy az élőlények kinézetét úgy alakítja át, ahogy csak szeretné, ahogy neki tetszik? Ez tudatosul inkább bennük, és nem a halak természetes szépsége ragadja meg őket, hanem ez a természetellenes megjelenés. És mi lesz ezekkel a szerencsétlenekkel, ha kiürül belőlük a festék? Lehúzzák őket a klotyóban?

Hányinger az egész!

sziveshal.jpg

pettyeshal.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr435778157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása