Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

A vásárlás

2013. október 07. - Go Vegan

Azt gondoltam vegánná válni nem lesz túl pénztárcakímélő vállalkozás, és teljesen fel kell majd borítani az étkezési szokásainkat.
Kellemes csalódás ért.
A Tesco házhoz szállítási opciója óta csak így vásárolunk, gyors, kényelmes és nem szakadunk meg, mire felcuccolunk a harmadikra.

Viszont ennek köszönhetően láttuk kb., hogy mennyit vásároltunk, mikor volt benne felvágott, sajt, túró, tejföl, tojás, tej.... nagyon sokat....
Most raktunk bele új fűszereket, csomó (számunkra félig-meddig új dolgot), lencse, csicseriborsó, kókusztej, stb... és még mindig ezresekben mérhető, hogy mennyivel olcsóbban kijövünk. Ráadásul a nagyon drága fűszerek nagy kiszerelésűek, tehát nem jelentenek rendszeres kiadást.

Nagyon elégedettek vagyunk.

De így elsőnek egy kellemes élmény: a szója kakaó.
Isteni finom íze van, nem túl olcsó, de a kakaós italok soha nem azok, 255 Ft volt. És tényleg nagyon finom! Szóval ha ti szoktatok ilyesmit venni, akkor ezt is kóstoljátok meg!

alpro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr425556081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pexsy 2013.12.22. 22:09:11

sajnos nem helyén való az alpro márkát vegánnak nevezni, a tulajdonos Dean Foods miatt sem aki partnere többek között a monsanto rémnek is, és az egyik legnagyobb tejiparral büszkélkedő vállalat is egyben!Dean Food 2008 óta birtokolja az alpro márkát :(
forrás:
wermachtwas.info/index.php?pageID=2&dbFilter=alpro&dbCategory=109&productID=965#productView

Go Vegan 2013.12.26. 21:19:56

@pexsy: tessék már ezekben sem bízhat az ember... Próbálják úgy feltüntetni, hogy elindulnak ezen az úton, a háttérben meg állatok millióit gyilkolják le...

RékaVegan 2017.06.22. 08:16:10

255 Ft? Nem is drága, amit én szoktam venni az 400 Ft általában, de errefelé nem nagyon találni vegán ételeket, vagy valami vegán „tejet”.
süti beállítások módosítása