Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Jobban szeretem...

2013. szeptember 22. - Go Vegan

...az állatokat, mint az embereket, úgy értve, hogy az emberi fajt magát. Ezt nem is szégyellem elmondani, ha szóba kerül egy ilyen téma. A reakció általában röhögés és lenézés, hiszen mint tudjuk ugye, mi emberek összehasonlíthatatlanul többet érünk az állatoknál.

Számomra ez még mindig egy felfoghatatlan dolog. Sokkal többre tartok egy tiszta szívű, ártatlan állatot, mint egy iszákos, agresszív, léha faszfejt, aki még az asszonyt is veri és az égegyadta világon semmi értelme nincs annak, hogy itt van. Ő mégis többet ér, neki mégis vannak jogai, mindenhez. Ahhoz is, hogy olyasmit tegyen, mint a lenti képen látható.  Reménykedve úszik a mosómedve, hogy megmentik, belekapaszkodik a botba, az ember meg rálép a fejére, és addig áll rajta, amíg meg nem fullad.... Borzalmas...

Nagyon el vagyok keseredve, amikor ezeket a képeket nézem. Hogy az emberiség jó? Hogy mi nem is vagyunk ártalmasak? Hogy hazugság, hogy miattunk minden percben állatok milliói halnak meg? Hogy állatok válnak hajléktalanná, mert elvesszük az élőhelyeiket, az élelmüket?

Sajnos mindegyik előbbi kérdésre a válasz az, hogy nem. Hogy lehet ennyire visszaélni a fizikai erőfölényünkkel...

mosómedve.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr705529153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása