Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Érdekes

2013. augusztus 27. - Go Vegan

Az előző bejegyzés számait néztük elborzadva, hogy több százezer álltat / perc az ember gyilkolási statisztikája... És pánikolunk, amikor egy idióta felrobbant valamit és meghal 10 ember a buszon... Hol van a két szám egymáshoz képest!

De fura a sorrend is, sosem gondoltam volna, hogy kacsából többet ölnek meg mint disznóból (bár igaz, disznót nem mindenhol esznek), sőt az is megdöbbentő volt, hogy nyusziból ennyi hal meg (hát a prém - bassza meg minden idióta, aki bundában jár).

85000 csirke hal meg percenként - felfoghatatlan szám, emberben az egy közepes méretű város teljes lakossága - percenként!. 30 kutya/perc - ez is durva... Még négy szerencsétlen tevét is levágnak egy perc alatt.

Nem tudom egyébként, hogy mit lehetne kiragadni, mert felsorolhatnám az összes állatot, hogy mennyire katasztrofális az, hogy közülük ennyien halnak meg - ez a számsor úgy borzasztó ahogy van..

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr555480809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása