Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Ál állatkert

2013. augusztus 16. - Go Vegan

Mekkora üzlet lehet egy állatkertet fenntartani úgy, hogy a belépőt megveteted a látogatókkal, viszont a kiadásokat lecsökkented a minimálisra. Az emberek jönnek, fizetnek, hogy lássák az érdekes állatokat, neked meg ebből a pénzből minél kevesebbett kell visszaforgatni.

De mi kerül a legtöbbe?

Az állatok kajája, az alkalmazottak fizetése - igen, ezek biztosan sokba kerülnek, de már rögtön az elején is lehet spórolni: az állatokon. Milyen drága már egy oroszlán? Tegyünk be a ketrecbe egy jó nagy kutyát, csak el ne ugassa magát.

Kínában ez történt: oroszlánnak állított be egy kutyát egy kínai állatkert, a leopárdok helyén rókaszerű lények mászkáltak, de leopárdosra festett bundában. Kígyók helyett pedig borotvált és pikkelyesre festett patkányokat mutatott be az állatkert. Amúgy mekkora poén már a pikkelyes patkány, mint kígyó...de hát lába van...

Ezen a látogatók ki voltak akadva rendesen, ők bebörtönzött oroszlánt akartak látni, a bezártságtól begolyózott leopárdokat akartak látni. Ők nem csaholó kutyát mentek nézni, azt majd megeszik másnap ebédre, hanem oroszlánt, annyi pénzért látni akarják az állatok királyát, még búvóhely se legyen a ketrecben.

Egyébként Kínában korábban is előfordultak már olyan állatkerti csalások, amikor például kutyákat fekete-fehérre pingáltak, hogy pandáknak hazudják őket.

Mai hír, hogy az állatkertet bezárták, ha ilyen okbók, akkor ilyen okból - nem éppen a costa ricai vonal, de a vége ugyanaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr205462625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása