Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Hamburger

2013. augusztus 14. - Go Vegan

A lakóhelyünk 3 km-es sugarú körében található hamburgerezőkben a vega hamburger abból áll, hogy egyszerűen nem tesznek bele húspogácsát. Ugyanúgy minden belemegy (csípős is kérdezés nélkül), de a hús az kimarad - kész a vega hamburger.

De hát az eredeti sem a csalamádétól az ami, hanem a húspogácsától. Miért nem gondolnak rá, hogy esetleg valamilyen zöldségfasírtot, vagy bármi finomat bele lehetne tenni a zsömlébe?

Elképesztő! De a legjobb, hogy amikor átadják ezt a lecsupaszított hamburgert, mindig előzékenyen hozzáteszik, hogy ez most milyen egészséges...

Ez különösen jópofa, nem értik, hogy a vegánság nem egyenlő a mindenáron egészséges életmóddal! Nem értik meg, hogy én nem egészséges akarok lenni, dehogy is, eszem én mindenfélét, csak állati eredetű táplálékot nem.

Én magamat nem sajnálom, csak az állatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr365460522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása