Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondolkozz, legyél vegán!

Gondolkozz, legyél vegán!

Szerencsétlen impotensek

2013. augusztus 13. - Go Vegan

macskaprem_1376409465.jpg_1000x828

Milyen lelkületű ember lehet az, aki állatbőröket tesz a lakásába, állatbőrök között él. Rendben, kivételt képeznek az északi tenger hajótöröttei.

De egy európai vagy amerikai városban élő embernek mi szüksége lehet lenyúzott állatok szőrére? Ezekben egy állat élt, akit etettek, hogy megnőjön, aztán egyszer csak levágták, kibelezték, lenyisszantották a fejét és a mancsait, majd kiterítették. Minek egy ilyen valakinek? Beviszi a természetet magához? Egy legyilkolt állat segítségével? Halállal viszi be az életet? Abszurd. Nem tudjuk minek kell egy ilyen, de legalább azt tudjuk, hogy ezzel mit akar bizonyítani?

Tigris, medve, oroszlán csóróbbaknak vaddisznó vagy őz (végképp lúzereknek juh vagy tehénbőr) az, amit leterítenek a földre, vagy felraknak a falra egyértelműen mindenki tudomására hozva azt, hogy a tulajdonosnak kicsi farka van, és a nők ezen rendszeresen röhögnek. Ők úgy érzik, hogy a kis méretű férfiasság kompenzálására tökéletesen alkalmas egy leterített oroszlán vagy tigris bőre (egyébként szerintem nem, ez már a szánalmas kategória). Na de a képen látható macska prém?

És valaki ezt veszi meg, ezt rakja ki otthon. Kicsi a farka, de mindegy is - ez lehet a macskaprémes ember üzenete a külvilág felé...

A bejegyzés trackback címe:

https://legyelvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr325459406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása